Experientia Docet, werk voor 50plussers

Werkt voor 40 tot 70 plussers en werkgevers

Neem direct contact op
0653771343
info@stage50plus.nl

Blog

Ga eens uit de comfortzone

Als je jong bent, ga je naar school. Je ouders stimuleren je zoveel mogelijk om goede resultaten te halen, want zonder leren kom je het niet verder in de maatschappij. We zijn met z’n allen gefocust op leren, want dan kom je verder. Dat houdt niet op als we klaar zijn met school of universiteit want ook in onze carrière moeten we steeds bijscholen. Hier is allemaal niets mis mee, maar ga eens uit de comfortzone. Want we zien, is dat we de neiging hebben in hetzelfde patroon door te blijven leren. Werken we eenmaal in de Retail dan blijven we in de Retail.

Dat is best jammer, want als we onze hersenen willen stimuleren, is het zeer verstandig om steeds nieuwe inzichten te verwerven. Het opent nieuwe mogelijkheden doordat we nieuwverworven inzichten gaan verweven met reeds bestaande inzichten. Het brein gaat inzichten met elkaar combineren. Hiervan maken we in de zakenwereld volop gebruik en als het goed gebruikt wordt, kan het markten op de kop zetten, denk aan Uber etc.

Dit is wat ook wat Experientia Docet wil, de wereld op zijn kop zetten. Door vijftigplussers te stimuleren om nieuwe kansen te pakken, door werkgevers te stimuleren om te investeren in vijftigplussers met ervaring die niet helemaal aansluit bij hun businessmodel.

Hoe, nou heel gewoon, door vijftigplussers eerst stage te laten lopen, voordat ze in dienst komen. En dat het werkt, bewijst Experientia Docet. Meer informatie, kijk eens op www.stage50plus.nl

uit de comfortzone
ga eens uit je comfortzone