Experientia Docet, werk voor 50plussers

Werkt voor 40 tot 70 plussers en werkgevers

Neem direct contact op
0653771343
info@stage50plus.nl

Interesse in een vijftigplusser

Interesse in een vijftigplusser

Hiermee geef je aan dat interesse heb in een kandidaat, tegen geringe kosten, zonder verplichtingen. Door het invullen van onderstaand formulier laat je weten dat je interesse hebt in een vijftigplusser. Alles is mogelijk, een directe invulling van een vacature of eerst een verkenning met behulp van een stage. Waarom niet, een vijftigplusser kan bijna nog alles. Tevens is er veel levenservaring aanwezig. Een aanvraag kost niets en is vrijblijvend. Na het invullen neemt Experientia Docet contact met je op, dus gewoon doen, waarom niet.

Contact

Let op, er wordt altijd contact met u opgenomen. Wilt u op een bepaalde tijd teruggebeld worden, geef dat aan bij het invullen. Wilt u op een andere manier contact, ook dat is mogelijk. Laat het weten, Experientia Docet houdt er rekening mee. U kunt echter ook gewoon bellen, want persoonlijk contact is altijd nog het beste wat er is, bel 06 53771343

Maatwerk

cultuur kandidaat

Experientia Docet zorgt altijd voor maatwerk. Een goede selectie is belangrijk . Een kandidaat moet passen bij de bedrijfscultuur, dat weten we als geen ander. Het is een voorwaarde voor succes.

voor meer info, zie ook Openstaande vacatures, denk ook aan een stage voor 50 plusser

Subsidies voor vijftigplus

Er zijn veel mogelijkheden. Meer weten, kijk eens op website van de overheid
Vaak is er meer mogelijk dan u denkt.

Tarieven Experientia Docet

De tarieven van Experientia Docet zijn laag. Er zijn echter nog meer voordelen. Je betaalt pas als wij een geschikte kandidaat hebben gevonden. Een stage is uiteraard geen verplichting. Je mag ook direct een kandidaat aannemen, ook min-max contracten behoren tot de mogelijkheden.