Experientia Docet, stage bureau voor 50plussers

Stageplekken voor 50plussers, dat is slim en maatschappelijk verantwoord

Neem direct contact op
0653771343
c.hulsman@stage50plus.nl

Interesse in een stagiair


Interesse in een stagiair/medewerker

Hiermee geef je aan dat interesse heb in een kandidaat, tegen geringe kosten, zonder verplichtingen. Door het invullen van onderstaand formulier laat je weten dat je eventueel interesse hebt in een vijftigplusser.  Heb je een vacature, dan is dit ook een kans. Waarom niet, een vijftigplusser kan prima in een vacature passen. Een stage is dan een mooie verkenning. Een aanvraag kost niets en is vrijblijvend. Na het invullen neemt Experientia Docet contact met je op, dus gewoon doen, waarom niet.

Contact

Let op, er wordt altijd contact met u opgenomen. Wilt u op een bepaalde tijd teruggebeld worden, geef dat aan bij het invullen. Wilt u op een andere manier contact, ook dat is mogelijk. Laat het weten, Experientia Docet houdt er rekening mee.

Maatwerk

Experientia Docet zorgt altijd voor maatwerk. Het is belangrijk dat een stagiair past bij het bedrijf, dat is een voorwaarde voor succes.

voor meer info, zie ook Openstaande vacatures, denk ook aan een stage voor 50 plusser

Subsidies voor vijftigplus

Er zijn veel mogelijkheden. Meer weten, kijk eens op website van de overheid
Vaak is er meer mogelijk dan u denkt.

Tarieven Experientia Docet

De tarieven van Experientia Docet zijn laag. Er zijn echter nog meer voordelen. Je betaalt pas als wij een geschikte kandidaat hebben gevonden.