Experientia Docet, werk voor 50plussers

Werkt voor 40 tot 70 plussers en werkgevers

Neem direct contact op
0653771343
info@stage50plus.nl

Blog

Vijftigplus, de nieuwe generatie

Welkom bij Experientia Docet, een nieuw initiatief om van Nederland de meest krachtige economie van Europa te maken door maximale inzetbaarheid van het arbeidspotentieel.

Ervaring telt.

Veel kennis is aanwezig bij een groep werknemers die bij de vervulling van vacatures over het hoofd gezien worden. De nieuwe generatie, vijftigplus, is een vergeten groep. Dat is zonde, want zij hebben vaak veel ervaring, zijn erg gedreven en hebben een hoog arbeidsmoraal. We praten over de groep werknemers die geboren zijn voor 1967. Bij ontslag en op zoek naar nieuwe uitdagingenĀ horen ze dat ze niet passen in het profiel. Echter bij doorvragen is het antwoord vaak veel onthutsender, ze zijn in de ogen van organisaties te oud, te duur en te vaak ziek.

Niet ziek en veel kennis.

Experientia Docet wil dit beeld radicaal wijzigen. Hoe, door daadwerkelijk te laten zien wat deze groep werknemers in hun mars heeft. Zij zijn de groep die het minste ziek is, het hoogste arbeidsmoraal heeft, veel kennis heeft en nog altijd wil bijleren.

Ouder en toch actief.

Wij vragen, alle oudere werknemers die nog graag willen werken, maar domweg niet de kans krijgen, zich te melden bij Experientia Docet. Na een korte intake, gaan wij op zoek naar stageplaatsen bij werkgevers, zodat je de kans krijgt om je talenten te laten zien.