Experientia Docet, werk voor 50plussers

Werkt voor 40 tot 70 plussers en werkgevers

Neem direct contact op
0653771343
info@stage50plus.nl

Blog

Werk, liefde en kwaliteit

Werk met de liefde van Pierre

Wie wil dat nou niet, werk met de liefde, maar met Pierre? Goed, ik zal het je uitleggen, Pierre is een ondernemer die ik ontmoet heb op het Centraal Station. In het voorafgaande telefoongesprek vertelt hij me, ik ben te herkennen aan een rode jas. Ja hoor, ik sta er nog niet en er komt een rode jas aan. Het gesprek gaat onmiddellijk over de liefde van Pierre, het is al snel duidelijk, dat zijn biologische dynamische producten, topwijnen en bieren.

Topkwaliteit


Al snel blijk ik met een echte kenner te praten, de kwaliteit en liefde spatten er af. Wijnen uit heel Europa, olijfolie van topkwaliteit en bieren voor de echte kenner. Het is jammer, maar proeven is er niet bij, wat zeker gezien het vroege tijdstip ook niet aan te bevelen is.
Pierre wil al deze mooie producten verkopen aan heel Nederland & Vlaanderen, maar toch vooral aan de fijnproevers, de toprestaurants van Nederland, de delicatessenzaken maar ook aan de gelegenheden die zich willen onderscheiden. Kun jij daarvoor zorgen, vraagt hij? Want ik weet wel alles over de producten, maar niet over de arbeidsmarkt.

verkoper gezocht
topkwaliteit

Oudere kandidaten


Want Pierre wil vooral graag oudere kandidaten, niet via een stage, maar gewoon direct. Want zij zijn serieus, hebben doorzettingsvermogen en kunnen overtuigen. Werk aan de winkel, want elk restaurant, café, of wie dan ook, die kwaliteit in het vaandel heeft, moet kennis maken met de liefde van Pierre.
Kandidaten met lef, die durven af te stappen op een kok, inkoper of kroegbaas, die met passie vertelt over de producten, die geld willen verdienen, maar die ook tegen Nee kunnen en wegen zoeken om het een Ja te laten worden. In deeltijd of gewoon de hele week, je bepaalt alles zelf.

Interesse

Heb je interesse, wil je ook bijdragen aan Culinair Nederland, deel je de liefde van Pierre, stuur een bericht naar c.hulsmanbvl@gmail.com