Experientia Docet, werk voor 50plussers

Werkt voor 40 tot 70 plussers en werkgevers

Neem direct contact op
0653771343
info@stage50plus.nl

Blog

Werken voor 50plus

Het is vakantietijd, veel mensen zijn dan afwezig. Het is rustiger op de weg, wat minder telefoon, wat minder e-mail. In zo periode is het fijn om eens wat oude zaken door te nemen. Was er niet een project, werken voor 50plus.

Werken voor 50plus

Was dat geen project van John de Wolf, is hij  nog steeds actief voor 50plussers.  Je gaan dan even op internet zoeken, ja hoor, daar komt John tevoorschijn. Wat is dat toch een aardig onschuldig idee, John als bekende Nederlander, die werkgevers mag wijzen op de voordelen van vijftigplussers. Uiteraard onderschrijf ik dat idee, want vooroordelen zijn er genoeg. Maar nee, ik heb het mis, John toert met een loopbaan bus voor vijftigpljohn de wolfussers door Nederland. Ja, je leest het goed, een loopbaan bus. Je kan daar tegen betaling ontdekken wat je allemaal nog kunt.

Ervaren oudere medewerker

Wanneer stoppen we nou eens met deze onzin. Het zit niet bij de werknemer, we kunnen best heel veel, maar we krijgen de kans niet. Wanneer ga je nou eens lezen, we zoeken ervaren oudere medewerker die nog veel wil leren en zijn horizon verder wil verbreden. Nee, dat lezen we niet.

HR+ certifcaat

Zoals laatst blijkt uit het “Golden age onderzoek” laat Nederland 48 miljard liggen door oudere werknemers niet meer bij de economie te betrekken. Dat is zo jammer. John moet met een bus het land door toeren waar met grote letters op staat, MELD ELKE LEEFTIJDSDISCRIMINATIE bij werkgevers. In Nederland hebben we overal certificaten voor, zoals biologisch, maatschappelijk verantwoord etc. Wie weet, moeten we starten met het certificaat HR+, wat staat voor beleid voor vijftigplussers. Wie weet, met stageplekken erbij.

3 Comments - Leave a Comment
  • Comments are closed.